SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU WEB YAYIN EKİBİ

Okulumuzun Web Wayın Ekibi şu kişilerden oluşmaktadır.

SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU WEB YAYIN EKİBİ

Okul web yayın ekibi ; Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 20/10/2000 tarih ve B.08.0ETG.0.21.06.04/8846 sayılı yazısı. Yine Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 22/11/2000 tarih ve B.08.ETG.0.21.06.04/10.055 sayılı yazısına göre; Müdür yardımcısı Yakup SARILI, Türkçe Dersi Öğretmeni Ziya BEKİK, İngilizce Öğretmeni Reyhan ULUGÜLER, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Afer ÖZEL, Rehber Öğretmen Fatih Sultan KAHRAMAN ve Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Mahmut YILDIZ' dan oluşturularak kurulmuştur. Kurul aşağıda belirtilen kurallara uygun bir şekilde okulumuzun mevcut web sayfasının düzenlenmesine karar vermiştir.

*  Sitede yayınlanacak bilgilerin Atatürk ilke ve İnkılâplarına ve genel ahlak Kurallarına uygun olmasına T.C. Anayasasının 14. Maddesinde yer alan "Anayasada yer alan hak ve hürriyetlerden hiçbiri, Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmak, Türk devletinin ve Cumhuriyetin varlığını tehlikeye düşürmek temel ve hürriyetleri yok etmek ,devletin bir kişi veya zümre tarafından yönetilmesini veya dil,ırk,din ve mezhep ayrımı yaratmak veya sair herhangi bir yoldan bu kavram ve görüşlere dayanan bir devlet düzenini kurmak amacıyla kullanılamazlar..." ilkesine aykırı yayın bulunmamasına

*  Site kapsamında Türkçenin düzgün kullanımına

*  Sitenin bireyselleştirilmemesine.

*  İçeriğin sürekli güncellemesinin yapılmasına.

Yayın: 06.12.2017 - Güncelleme: 14.03.2023 11:58 - Görüntülenme: 364