Tem

2020/2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencilerinin katılmış olduğu çeşitli yarışmalarda almış olduğu dereceler ve ödüller neticesinde okulumuzu ve ailelerini gururlandırmışlardır. Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Nis

Kültür ve medeniyetimizde eğitim anlayışı, temel eserler ve klasik metinler" konulu KTS çalışması kapsamında okulumuz zümre öğretmenleri gruplar oluşturarak eserler belirlediler. Grup öğretmenlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Okul yöneticileri ve öğretmenler öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve bilimsel alanda proje yapmaları ve projeye dahil olmaları adına öğretmenler odasında toplantı gerçekleştirildi. Toplantının içeriğinde Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında gönüllü öğretmenlerle projelere katılım sağlandı. Proje çalışmaları öğrencilerle işbirliği içinde devam ettirilmektedir.

Kas

Okulumuzda Destekleme Yetiştirme Kursu Kapsamında Görsel Sanatlar Kursu açılmıştır. Bu kursun içeriğinde Ebru, Hat kursları da öğrencilerimize verilmektedir. Bu kapsamda bahçe duvarlarının uygun bölümlerine öğrencilerimiz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz tarafından Dini motifler içeren resimler yapılmıştır.