Mrt

Okulumuz Fen laboratuvarının aktif ve verimli kullanılabilmesi için fen bilimleri öğretmenimiz rehberliğinde hem sınıf içinde hem okul bahçesinde öğrencilerilerimizle müfredata uygun konularda uygulamalar yapıldı.

Mrt

Okul Müdürümüz Halil GÜMÜŞ öğretmen ve öğrencilerimizin başarısını arttırmak, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla dersleri ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimize ders ve okul dışında faaliyetler gerçekleştirebileceklerine yönelik güven verdi.

May

Okul idaresi ve öğretmenlerimiz farklı ortamlarda biraraya gelmesi,kültürel faaliyet gerçekleştirilmesi adına Silifke Müzesi ziyareti yapılmıştır. Eğitim,Bilim,Tarih,Medeniyet ve Kültürel mirasımız hususunda farkındalık oluşturuldu. Sosyl biligiler öğretmenimiz başkanlığında geçmişten günümüze kültürel değişiklikler müzakere edildi. Silifke tarihi hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

May

Bu Yılki gerçekleştirilen TÜBİTAK bilim fuarına İlçe Şube Müdürü, Okul Yöneticilerimiz,ilçemizdeki diğer okul yöneticileri, öğretmen, öğerenci ve velilerimiz katıldı. İlden gelen TÜBİTAK yürütücüsü Projelerin çok dikat çekici olduğunu, çok beğendiğini ifade etti. okulumuz öğrencileri arkadaşlarının projelerini örnek alarak çalışmalara katılacaklarını ifade etti. Diğer okullardan gelen ziyeretçilerimizde gördükleri projeleri kendi okullarında ki öğretmen ve öğrencilerine anlatacaklarını söylediler.

Nis

Okulumuz gezi kulübü tarafından Konya Kültür gezisi gerçekleştirildi. Bu etkinlik kapsamında; Müze,Tarihi mekanlar, Parklar, Bilim Merkezi vb. yerler gezilerek öğrencilerimizin bilgi ve tecrübe edinmeleri sağlandı.

Nis

Okulumuz koridorlarına Peygamber Efendimizin Hadisleri,Medeniyet,Hikmet ve Sanat Dünyası Ünlülerinin güzel ve yol gösterici sözleri yazdırıldı. Sınıf kapılarına tarih,kültür ve sanat dünyası insanlarının hayat hikayeleri asıldı.

Mrt

Okulda yaşanan genel sorunların tespiti ve çözümüne yönelik öğretmen yaklaşımlarını tespit etmek ve beyin fırtınası yapmak üzere heray yaptığımız toplantıyı gerçekleştirdik. Derslere ve Branşlara göre eğitim öğretimle ilgili güncel gelişmeler,yeni yaklaşımlar,iyi örnekler ve özgün projeler öğretmenlerimiz tarafından derslerde uygulanmaktadır. Bu uygulama sonucunda başarı seviyemiz olumlu yönde etkilenmektedir.

Ara

Akademik Gelişme Alanında Öğrencilerimizin Başarılarını Arttırmak ve Bazı Meslek Dallarında Tecrübe Edinebilmelerini Sağlamak Adına Aile Hekimi Namık Kemal ULUDAĞ´I Okulumuza Davet Ettik. Kendileri 30 Yıllık Meslek Tecrübelerini Öğrencilerimizle Paylaştı. Bununla Birlikte Herzaman Gerçekleştirdiğimiz Aile ziyaretleri Faliyetimizide Gerçekleştirdik.